Behov av att kunna ta snabba beslut har ökat drastiskt och då är det särskilt viktigt att ha en överblick över alla företagets avtal och förpliktelser.

Överblick över avtal! Share Control har avtals- och kontraktslösningar baserade på Microsoft Office 365 där alla dokument är lättillgängliga och lagras på ett säkert sätt. Med våra avtalslösningar får ni en bra överblick över alla företagets avtal och dess förpliktelser var ni än befinner er. Med kontroll kan ni fatta beslut!

Exempel på funktioner:

  • Överblick på samtliga avtal
  • Avtals- och kontraktslösning lagras i molnet baserat på er Office 365
  • Kontroll av alla avtal med avisering när avtalen löper ut
  • Återstående förpliktelser i avtal som ingåtts såsom tex leasingavtal
  • Avtals- och kontraktslösning kan utökas med erkänd IFRS 16 och finansiell leasingmodul
  • Lätt att installera och anpassa, så att du snabbt får översyn och kontroll
  • Vi importerar enkelt kontraktsdata från er tidigare lösning
  • Inga GDPR-problematik

Se film om Share Controls Avtals- och Kontraktslösning eller IFRS 16 om behov för det föreligger.

 

Vänligen kontakta oss för demo.

 

På er Microsoft Office 365

ShareControl avtals- och kontraktslösning baseras på Microsoft Office 365 där alla kontrakt och data lagras. Säkerhet, användning, sekretess, lagring, åtkomsthantering från Microsoft Office 365. Och ni kan dra nytta av alla produkter i Microsoft-familjen. Power BI kan anslutas med ett färdigt gränssnitt för kontrakt, rapporter och analyser.

Flexibel lösning som används både av stora internationella företag och mindre företag. Ni kommer snabbt komma igång! Flexibelt avtal med oss med endast 1 års bindning.

Få övergripande översikt och kontroll över kontrakt och leasingavtal. Vi hjälper er gärna så att ni klarar av att snabbt få ordning på era avtal vilket gör er mer beslutsföra.

 

Läs vad våra referenser säger om oss och våra lösningar.

 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ert företag att snabbt komma igång med en kontrollerad avtalshantering.

IFRS 16 – Webinar

Vi har nöjet att bjuda in dig till ett webinar med Hans Hällefors från KPMG angående IFRS 16. Webinar kommer att ge dig en professionell uppdatering och demonstrera hur ShareControl används i arb...

Saknar du en överblick över företagets kontrakt? 

Ett centralt arkiv över företagets kontrakt kommer att förbättra ledningen. Ha en överblick över vilka ramavtal som gäller, få en överblick över alla avtal med olika levera...

Styra företagsdokumenten med Microsoft 365

Du har förmodligen redan din redovisning i molnet och är mycket nöjd med det, tillgängligt överallt, lätt att få en översikt och utfört bra g odkännanden och utbetalningar med din mobil...